Contactează-ne acum la 0770602329

Raluca Milin

Make-up Artist si Lector

Raluca Milin

Make-up Artist si Lector
0742 112 130
contact@alinamilin.ro

Biografie

Inca de mica, de pe la 13-14 ani a fost pasionata de make-up. Nu stia exact cu ce se mananca toate tehnicile si tipurile de machiaje, dar era foarte curioasa. A urmat primul curs de make-up pe la 15 ani. Apoi, la 16 ani, un al 2-lea curs, in cadrul Alina Milin Beauty Academy…si pe la 16 ani jumatate „a intrat in paine” cum s-ar zice!

Tine minte doar ca era o zi de sambata in martie 2015, transpira de emotii si isi controla tremuratul in timp ce machia prima sa clienta… A inceput apoi sa avanseze, si sa se perfectioneze.

Am urmat workshop-uri realizate de make-up artisti de renume, precum Alexandru Abagiu, Natalya Nayida, Julia Voron, Renata Abdulaelova si multi altii, si de la fiecare a invatat cate ceva.

Pe langa workshop-uri, a participat la show-uri unde colege din domeniu isi prezentau lucrarile, si care, la randul lor, invatau pe altii.

A luat apoi decizia sa devina lector in cadrul Academiei alaturi de care si-a pus bazele in meseria de make-up artist, Alina Milin Beauty Academy.

Stiu ca a fi lector nu e tocmai usor, dar cu vointa si munca, vreau sa ma ridic la nivelul asteptarilor cursantilor mei si sa se mandreasca ca au facut cursul de make-up cu mine” – Raluca Milin.

Toate cursurile cu Raluca Milin