Contactează-ne acum la 0770602329

Alina Milin

Hair Stilist si Master Trainer Coafura

Alina Milin

Hair Stilist si Master Trainer Coafura
0742 112 130
contact@alinamilin.ro

Biografie

Alina Milin este hair stilist si trainer principal in cadrul Alina Milin Beauty Academy.

Talentul si arta de a ma juca cu parul a descoperit-o destul de tarziu, la varsta de 26 ani. La acea vreme cauta acel ceva care sa o implineasca din punct de vedere profesional. A cautat prin ziare si a gasit o scoala postliceala de coafor stilist. I-a fost starnit interesul si s-a inscris. De atunci practic iubeste aceasta meserie!

Pentru cei care nu o cunosc putem sa le spunem urmatoarele: Are o experienta de peste 15 ani in domeniul infrumusetarii urmand de-a lungul timpului cursurile unor mari academii, cum ar fi: Academia Mazzella & Palmer (Vidal Sassoon), Academia Saco din Londra, Academia Alfaparf din Barcelona, apoi multe alte cursuri si seminarii atat in tara, cat si in afara acesteia, sustinute de mari maestri internationali in domeniul culorii, tunsorii si al coafurilor speciale si anume: Ruslan Tatyanin (Rusia), Farrux Shamuratov (Rusia), Victoria Schimbator, Catalin Lungu, Vivica Davies (Irlanda), Guy Tang – hair artist si multi altii.

De asemenea, Alina Milin este fondator al Academiei de formare profesionala in domeniul infrumusetarii – Alina Milin Beauty Academy, fiind trainerul principal al sectorului de coafura.

Toate cursurile cu Alina Milin